2310685178 Παλαιοκώμης, Άνωθεν Περιφερειακού, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη info@epiplabellis.gr
hero image


 

Έπιπλο Κρεβατοκάμαρας
Έπιπλα Μπέλλης - Ξυλουργικές Εργασίες - Κατασκευή Επίπλου Κουζίνας - Ντουλάπες - Γραφεία - Κρεβατοκάμαρες - Θεσσαλονίκη

 


Η εταιρεία Επίπλα Μπελλής ιδρύθηκε το 1945 και έχει την έδρα της στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκη. Έχοντας μια παράδοση αναδειγμένη στον χώρο της ξυλουργικής, η εταιρεία ασχολείται με την κατασκευή επίπλων κρεβατοκάμαρας.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο του επίπλου, η Επίπλα Μπελλής συνεχίζει να τροφοδοτεί την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια, εστιάζοντας στην αρτιότητα της ποιότητας των πρώτων υλών. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή κορυφαίων υλικών, προσφέροντας έτσι επίπλα με μεγάλη ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

Η Επίπλα Μπελλής προσφέρει αναρίθμητες επιλογές σχεδίων για κάθε στυλ και διάθεση. Είτε προτιμάτε κλασικά και κομψά σχέδια είτε μοντέρνα και σύγχρονα, η εταιρεία διαθέτει ποικιλία για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

Όλα αυτά προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να αποκτήσουν ποιοτικά επίπλα κρεβατοκάμαρας χωρίς να υπερβούν τον προϋπολογισμό τους.

Με την παρουσία της στην αγορά εδώ και δεκαετίες, η εταιρεία Επίπλα Μπελλής έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, χάρη στην αξιοπιστία, την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που διακρίνει τα προϊόντα της. Αναδεικνύοντας την κομψότητα και την πρακτικότητα, η Επίπλα Μπελλής προσφέρει λύσεις επίπλων κρεβατοκάμαρας που εναρμονίζονται με τον αισθητικό χώρο των πελατών της.