2310685178 Παλαιοκώμης, Άνωθεν Περιφερειακού, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη info@epiplabellis.gr
hero image


 

Έπιπλα Μπέλλης
Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Γραφεία - Κρεβατοκάμαρες - Θεσσαλονίκη

 


Η Εταιρεία Επίπλα Μπέλλης, με έδρα τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, έχει αφοσιωθεί στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών από το 1945. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς της πορείας, η εταιρεία μας έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, επίπλων μπάνιου, ντουλαπών, επίπλων κρεβατοκάμαρας, επίπλων παιδικού δωματίου, καθώς και σε ειδικές κατασκευές επίπλων. Επιπλέον, παρέχουμε ξυλουργικές εργασίες για την ανακαίνιση καταστημάτων.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία μας στον χώρο του επίπλου, συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια που προσφέρουν αρτιότητα και ποιότητα στις πρώτες ύλες. Η προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε αναρίθμητες επιλογές σχεδίων για κάθε στυλ και διάθεση, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικές τιμές.

Στην Επίπλα Μπέλλης, κατανοούμε ότι τα έπιπλα αποτελούν σημαντικό κομμάτι του περιβάλλοντός μας και επηρεάζουν την αισθητική και την άνεση των χώρων μας. Για αυτό το λόγο, επιδιώκουμε να προσφέρουμε μοναδικά και πρωτότυπα έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Οι εξειδικευμένοι ξυλουργοί μας χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας υλικά και συνδυάζουν το επαγγελματικό τους ταλέντο με την εμπειρία τους για να δημιουργήσουν έπιπλα με εξαιρετική αισθητική και αντοχή. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Όσον αφορά τις τιμές, προσπαθούμε να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Κατανοούμε τη σημασία της οικονομικής αξίας και προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε κάθε επίπλου και σε κάθε προϋπολογισμό.

Εάν αναζητάτε προσαρμοσμένα, ποιοτικά έπιπλα που θα εντυπωσιάσουν, η Επίπλα Μπέλλης είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.