2310685178 Παλαιοκώμης, Άνωθεν Περιφερειακού, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη info@epiplabellis.gr
hero image


 

3d Σχεδιασμός
Έπιπλα Μπέλλης - Ξυλουργικές Εργασίες - Κατασκευή Επίπλου Κουζίνας - Ντουλάπες - Έπιπλο Γραφείου - Κρεβατοκάμαρες - Θεσσαλονίκη

 

Η Εταιρεία Επίπλα Μπέλλης, με έδρα τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έχει από το 1945 αφοσιωθεί στις ξυλουργικές εργασίες και συνεχίζει να είναι ένας πρωτοπόρος στον χώρο του επίπλου. Με πάθος για τη δημιουργία επιπλοποιημένων λύσεων και την αγάπη για το ξύλο, η Επίπλα Μπέλλης έχει κατακτήσει τη φήμη ενός αξιόπιστου και καταξιωμένου ονόματος στον χώρο της επίπλωσης.

Ένας από τους τομείς που η Επίπλα Μπέλλης έχει εξειδικευτεί είναι ο 3D σχεδιασμός. Εφαρμόζοντας την τελευταία τεχνολογία και την καινοτομία, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να οπτικοποιήσουν και να δημιουργήσουν επίπλα που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Ο 3D σχεδιασμός μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε εικονικά μοντέλα των επίπλων πριν καν κατασκευαστούν φυσικά. Αυτό μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν μια σαφή εικόνα του τελικού αποτελέσματος και θα μποούν να κατανοήσουν πλήρως τον σχεδιασμό και την αισθητική του επίπλου πριν από την κατασκευή του.

Οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές μας συνεργάζονται με τους πελάτες μας για να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, δημιουργούν μοναδικά και εξατομικευμένα σχέδια που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του κάθε πελάτη. Οι λεπτομερείς 3D απεικονίσεις παρουσιάζουν τα επίπλα με ρεαλιστικότητα, αποκαλύπτοντας κάθε πτυχή του σχεδιασμού, από τις γραμμές και τις αναλογίες μέχρι τις λεπτομέρειες των υλικών.

Επιπλέον, ο 3D σχεδιασμός μας επιτρέπει να προσφέρουμε εναλλακτικές επιλογές και προοπτικές στους πελάτες μας. Μπορούμε να προβάλλουμε διάφορα στυλ, χρώματα και διαμορφώσεις, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν διάφορες επιλογές πριν καταλήξουν στο τελικό σχέδιο που τους ικανοποιεί πλήρως.