2310685178 Παλαιοκώμης, Άνωθεν Περιφερειακού, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη info@epiplabellis.gr
hero image


 

Έπιπλα Μπάνιου
Έπιπλα Μπέλλης - Ξυλουργικές Εργασίες - Κατασκευή Επίπλου Κουζίνας - Ντουλάπες - Έπιπλο Γραφείου - Κρεβατοκάμαρες - Θεσσαλονίκη

 

Η Εταιρεία Επίπλα Μπέλλης, με έδρα τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από το 1945 ασχολείται με ξυλουργικές εργασίες και έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος πάροχος επίπλων. Με εξειδίκευση στην κατασκευή επίπλων μπάνιου και μετά την επιτυχημένη της πορεία στον χώρο του επίπλου, η Επίπλα Μπέλλης συνεχίζει να τροφοδοτεί την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια που ξεχωρίζουν για την αρτιότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών.

Με δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο, η εταιρεία έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της προσφέροντας υψηλής ποιότητας επίπλα μπάνιου που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Κάθε προϊόν που φεύγει από τα εργοστάσια μας αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για αρτιότητα και απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Στην Επίπλα Μπέλλης, η ποιότητα είναι πάντα προτεραιότητά μας. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας ότι κάθα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με επώνυμους προμηθευτές που μας παρέχουν τα καλύτερα υλικά, ώστε να δημιουργήσουμε επίπλα που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στον χρόνο και την αισθητική τους.

Στο εργοστάσιό μας, έχουμε έναν έμπειρο ομάδα ξυλουργών και σχεδιαστών που δημιουργούν μοναδικά και προσεγμένα έπιπλα με γνώμονα την αισθητική, την λειτουργικότητα και την άριστη ποιότητα. Κάθε έπιπλο φτιάχνεται με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η εταιρεία μας παρέχει επίσης μια ευρεία γκάμα επιλογών σχεδίων, καλύπτοντας κάθε στυλ και διάθεση. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε κλασικά, μοντέρνα ή μία μίξη από τα δύο, έχουμε το κατάλληλο έπιπλο για εσάς. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ατομικές τους ανάγκες και προτιμήσεις. Είτε πρόκειται για ένα μικρό μπάνιο ενός διαμερίσματος είτε για ένα πολυτελές λουτρό σε ένα ξενοδοχείο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την κατάλληλη επιλογή που θα προσδιορίσει τον χώρο σας και θα αναβαθμίσει την αισθητική του.

Επιπλέον, η Επίπλα Μπέλλης προσφέρει εξαιρετικές τιμές στα προϊόντα της, εξασφαλίζοντας ότι η ποιότητα και η αισθητική δεν θα συμβιβαστούν από το κόστος. Κατανοούμε ότι η αγορά επίπλων απαιτεί επενδύσεις, και γι' αυτό προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε τον επιθυμητό χώρο χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.