2310685178 Παλαιοκώμης, Άνωθεν Περιφερειακού, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη info@epiplabellis.gr
hero image


 

Έπιπλο Παιδικού Δωματίου
Έπιπλα Μπέλλης - Ξυλουργικές Εργασίες - Κατασκευή Επίπλου Κουζίνας - Ντουλάπες - Γραφεία - Κρεβατοκάμαρες - Θεσσαλονίκη

 

Η Εταιρεία Επιπλα Μπέλλης είναι μια καταξιωμένη επιχείρηση με έδρα στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκη, που ασχολείται με ξυλουργικές εργασίες από το 1945. Έχοντας μια μακρά ιστορία και πείρα στον χώρο του επίπλου, η Επιπλα Μπέλλης έχει καταφέρει να αποτελέσει έναν αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο παράγοντα στην ελληνική αγορά.

Η κύρια ειδίκευση της Επιπλα Μπέλλης εστιάζεται στην κατασκευή επίπλων παιδικού δωματίου. Οι επαγγελματίες ξυλουργοί της εταιρείας αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας λειτουργικά και ασφαλή έπιπλα, προσφέροντας έναν χώρο που συνδυάζει την άνεση και τη δημιουργικότητα.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο του παιδικού επίπλου, η Επιπλα Μπέλλης συνεχίζει να τροφοδοτεί την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια για επίπλωση σε όλους τους χώρους. Με απόλυτη προτεραιότητα την αρτιότητα των πρώτων υλών, η εταιρεία επιλέγει με προσοχή υλικά υψηλής ποιότητας, δίνοντας έμφαση στην ανθεκτικότητα και την αισθητική. Με τη συνδυασμένη επιδεξιότητα των επιπλοποιών της και την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών, η Επιπλα Μπέλλης δημιουργεί κομψά και πρακτικά έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

 

Η εταιρεία προσφέρει αναρίθμητες επιλογές σχεδίων, καλύπτοντας κάθε στυλ και διάθεση. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε κλασική, μοντέρνα ή μία πιο μοναδική αισθητική, η Επιπλα Μπέλλης διαθέτει επιπλέον τη δυνατότητα προσαρμογής των σχεδίων στις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις σας. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μοναδικά έπιπλα που αντανακλούν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα κάθε πελάτη.

Επιπλα Μπέλλης αντιπροσωπεύουν τη συνύπαρξη της αρτιότητας του ξύλου με την καινοτομία του σχεδιασμού. Με προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές, η εταιρεία διασφαλίζει ότι η ποιότητα και η προσιτότητα δεν είναι ασυμβίβαστες έννοιες. Στηριζόμενη στην εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών της, η Επιπλα Μπέλλης προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και αξία για τα χρήματα τους.

Μετά από πάνω από εβδομήντα χρόνια παρουσίας στον χώρο του επίπλου, η Επιπλα Μπέλλης συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αναβαθμίζει την παρουσία της στην αγορά. Με συνεχή έμπνευση, πάθος για την τέχνη του ξυλουργικού και δέσμευση για την αρτιότητα, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά έπιπλα που αναβαθμίζουν τους χώρους και τις ζωές των πελατών της.