2310685178 Παλαιοκώμης, Άνωθεν Περιφερειακού, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη info@epiplabellis.gr

Έπιπλα Μπέλλης
Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα Κουζίνας - Ντουλάπες - Γραφεία - Κρεβατοκάμαρες - Θεσσαλονίκη


Η Εταιρεία Επίπλα Μπέλλης, με έδρα τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, έχει αφοσιωθεί στον κλάδο των ξυλουργικών εργασιών από το 1945. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς της πορείας, η εταιρεία μας έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, επίπλων μπάνιου, ντουλαπών, επίπλων κρεβατοκάμαρας, επίπλων παιδικού δωματίου, καθώς και σε ειδικές κατασκευές επίπλων. Επιπλέον, παρέχουμε ξυλουργικές εργασίες για την ανακαίνιση καταστημάτων.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία μας στον χώρο του επίπλου, συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια που προσφέρουν αρτιότητα και ποιότητα στις πρώτες ύλες. Η προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε αναρίθμητες επιλογές σχεδίων για κάθε στυλ και διάθεση, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικές τιμές.

 

Κατασκευή Επίπλου

Κατασκευή Επίπλου

Μετά από την επιτυχημένη πορεία μας στον χώρο του επίπλου, συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια που προσφέρουν αρτιότητα και ποιότητα στις πρώτες ύλες.

Κατασκευή Επίπλου Κουζίνας

Κατασκευή Επίπλου Κουζίνας

Η εταιρεία Επίπλα Μπέλλης ειδικεύεται στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε στυλ και διάθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλο Κρεβατοκάμαρας

Έπιπλο Κρεβατοκάμαρας

Η εταιρεία Επίπλα Μπελλής προσφέρει αναρίθμητες επιλογές σχεδίων για κάθε στυλ και διάθεση. Είτε προτιμάτε κλασικά και κομψά σχέδια είτε μοντέρνα και σύγχρονα η εταιρεία διαθέτει ποικιλία για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλο Παιδικού Δωματίου

Έπιπλο Παιδικού Δωματίου

Οι επαγγελματίες ξυλουργοί της εταιρείας αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας λειτουργικά και ασφαλή έπιπλα, προσφέροντας έναν χώρο που συνδυάζει την άνεση και τη δημιουργικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλο Γραφείου

Έπιπλο Γραφείου

Με γνώση των σύγχρονων αναγκών και την εμπειρία των επαγγελματιών της, η εταιρεία δημιουργεί λειτουργικά και στυλάτα έπιπλα γραφείου που προσφέρουν αποτελεσματικότητα και άνεση στον εργασιακό χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντουλάπες

Ντουλάπες

Όλες οι ντουλάπες που κατασκευάζονται από την Επιπλα Μπέλλης χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έπιπλα Μπάνιου

Έπιπλα Μπάνιου

Με εξειδίκευση στην κατασκευή επίπλων μπάνιου και μετά την επιτυχημένη της πορεία στον χώρο του επίπλου, η Επίπλα Μπέλλης συνεχίζει να τροφοδοτεί την ελληνική αγορά με επιλεγμένα σχέδια που ξεχωρίζουν για την αρτιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δουλειές μας

Δουλειές μας

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο που πάντα ονειρευόσασταν.

Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Οι ξεχωριστές κατασκευές επίπλων είναι ένας από τους ισχυρούς μας τομείς. Οι έμπειροι ξυλουργοί μας και οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν μοναδικές και πρωτότυπες κατασκευές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ